Părinţii elevilor implicaţi în scandalul sexual de la liceul ''Henri Coandă'' din Craiova: ''Nu ştie dacă a făcut sex sau nu. Are vârsta foarte mică''

Părinţii elevilor implicaţi în scandalul sexual de la liceul ''Henri Coandă'' din Craiova: ''Nu ştie dacă a făcut sex sau nu. Are vârsta foarte mică''

Elevii au făcut un film pentru adulţi chiar în incinta Liceului Henri Coandă din Craiova

Doi elevi de clasa a VIII-a şi o elevă de clasa a IX-a au fost protagonişti unui filmul pentru adulţi pe care l-au turnat chiar în incinta Liceului ''Henri Coandă'' din Craiova. Părinţii copiilor au declarat că au aflat de isprava acestora chiar de la conducerea unităţii de învăţământ.

 

Adolescenta de 15 ani care apare în film a fost cea care a dat totul în vileag. Tânăra a mers la directorul liceului şi a povestit totul, după ce colegii ei de şcoală au văzut imaginile şi au început să facă glume pe seama ei. Filmarea a fost făcută după ore, cu telefonul mobil, pe terenul de sport, care este acoperit cu un balon. Părinţii elevilor implicaţi în scandalul sexual susţin că au aflat totul de la conducerea unităţii de învăţământ. ''Nu ştie dacă a făcu sex sau nu. Are o vârstă foarte mică.'', a spus tatăl unuia dintre elevii acuzaţi că au întreţinut raporturi sexuale în incinta Liceului ''Henri Coandă'' din Craiova.
 
Probele au fost şterse 
 
Filmuleţele compromiţătoare au dispărut din telefoanele mobile ale elevilor din liceu.''Deocamdată nu a fost găsit imaginile respective. Iniţial au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale, însă acum şi-au schimbat declaraţia. Ba că au fost acasă, ba că nu. Elevii ar fi şi comercializat filmul respectiv. Este grav ce s-a întâmplat. În spatele lor ar fi o întreagă reţea'', a spus Mihai Dragu, directorul Liceului ''Henri Coandă''.
 
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a demarat o anchetă la Liceul Teoretic „Henri Coandă”. Din primele verificări făcute, se pare că cei trei elevi au făcut filmul pe terenul de sport al instituţiie, care este acoperit cu un balon, încălzit pe gaz, iar întâmplarea s-a petrecut în afara programului şcolar, posibil chiar în weekend.
 
Cei trei elevi vor fi duşi la psiholog, să vedem dacă au discernământ sau nu. ''Putem să le scădem media la purtare la 3 sau 4, ori chiar să-i mutăm disciplinar'', a spus spus directorul liceului unde a fost făcut filmul. 
 
''Am aflat că băiatul a venit la şcoală după ore pentru a se juca pe terenul de sport. Tot atunci a venit şi fata. Nu ştiu cum s-a ajuns de la a se juca la aşa ceva. Un băiat i-a filmat'', a spus supărată mama unuia dintre elevi implicat în scandalul sexual.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările