Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, trimisă în judecată pentru omor

Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, trimisă în judecată pentru omor

Magdalena Şerban a împins anul trecut o tânără sub roţile trenului

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, a fost trimis în judecată pentru omor. Anchetatorii au stabilit că inculpata a avut discernământ în momentul în care a săvârşit fapta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani din Craiova, a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Alina Ciucu a fost lovită de trenul ce intra în staţie în acel moment şi a decedat. 
 
Anchetatorii au mai stabilit că Magdalena Şerban a mai încercat cu câteva ore înainte să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. Femeia de 36 de ani din Craiova a fost arestat pe data de 13 decembrie şi a fost acuzată de omor şi tentativă de omor. În faţa magistraţilor a declarat că este nevinovată, iar la sfârşitul lunii februarie a cerut să fie eliberată sub control judiciar, însă instanţa i-a respins cererea.
 
Trimisă în judecată pentru omor
 
Anchetatorii au finalizat ancheta în dosarul crimei de la metrou şi au trimis-o în judecată pe Magdalena Şerban pentru omor, potrivit KanalD.
 
Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.      

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările