VIDEO A4 acoperită cu gheaţă. Între Constanţa şi Ovidiu s-a circulat la fel ca iarna

VIDEO A4 acoperită cu gheaţă. Între Constanţa şi Ovidiu s-a circulat la fel ca iarna

A4 la 2 mai. Captură video

În Constanţa şi Ovidiu s-au semnalat averse de ploaie, descărcări electrice, vijelie şi grindină. Pe A4 s-a circulat ca iarna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a evita inundaţiile, anunţă ISU Constanţa, trebuie să se asigure scurgerea apelor pluviale prin curăţarea şanţurilor şi a rigolelor, iar înainte de orice deplasare să se intereseze asupra stării vremii şi a drumurilor.
 
Pe timpul manifestării fenomenelor meteorologice este indicat să se evite sau să se limiteze activităţile în aer liber. În cazul producerii viiturilor, să nu se deplaseze prin curenţii de apă şi să se adăpostească în zone înalte şi sigure.
 
În cazul pătrunderii apei în locuinţe, se vor deconecta toate sursele electrice şi se va semnala la numărul de urgenţă 112 - este o altă cerinţă a pompierilor.
 
Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obţinute prin intermediul aplicaţiei DSU şi a Platformei Naţionale de Pregătire pentru Situaţii de Urgenţă „Fiipregatit.ro”.
 
 
 

FOTO Primăria Constanţa


VIDEO Bogdan Avram 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: