VIDEO Cum arată Mamaia cu o săptămână înainte de 1 Mai. Turul de bicicletă care îţi arată faleza şi nepăsarea proprietarilor de terase

VIDEO Cum arată Mamaia cu o săptămână înainte de 1 Mai. Turul de bicicletă care îţi arată faleza şi nepăsarea proprietarilor de terase

Mamaia, între muncitori, utilaje şi hoteluri care îşi aşteaptă turiştii. FOTO Captură video

Un clip filmat de pe bicicletă ne arată starea în care se află staţiunea Mamaia cu o săptămână înainte de marea deschidere a sezonului estival. Se poate vedea foarte bine stadiul lucrărilor şi felul în care unii patroni de terase vor rămâne cu obloanele trase la de 1 Mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea începe din zona de faleză aflată în apropierea Radio Constanţa. În zona respectivă, angajaţii de la Apele Române au început abia acum să scoată perdelele de stuf de pe plajă şi să niveleze nisipul. La câţiva metri mai departe, pe partea stângă a falezei se fac lucrări de îngropare a unor cabluri. 
 
Zona Cleopatra este plină de maşini parcate pe faleză. În plus, constănţenii şi turiştii nu au învăţat că zona marcată ca pistă de biciclete este destinată doar bicicliştilor. 
 
O bună bucată de plajă aflată între hotelul Aurora şi Flora este ocupată de maşini de mare tonaj şi excavatoare. Zona cluburilor din centrul staţiunii Mamaia este în lucru. Maşinile cu materiale de construcţii aprovizionează locaţiile unde sunt anunţate concerte de 1 Mai. 
 
În piaţeta Cazino încă se mai lucrează la pavele, iar terasele sunt placate cu bucăţi de lemn, semn că unele dintre ele nu vor fi deschise odată cu prima zi a sezonului. În anii trecuţi Mazăre era cel care făcea turul staţiunii. Acum edilul este în puşcărie şi nimeni nu pare constrâns să pornească afacerile dacă afară nu sunt peste 25 grade celsius. 
 
Nici plajele de fiţe de după Castel nu sunt pregătite pentru turişti. Perdelele de stuf nu au fost ridicate şi nimeni nu se grăbeşte să treacă la lucru cu o săptămână înainte de 1 Mai. 
 
Între hotelul Golden Tulip şi zona Butoaie nisipul adus de vânt pe tot timpul sezonului rece nu a fost împins la loc pe plajă. Tot acolo se încheie şi traseul biciclistului. 
 
Melodia de pe fundalul piesei este interpretată de Bogdan Giuglea, cunoscut şi sub numele de scenă de Chris Oliver. Piesa se numeşte  "Omul din umbra ta". Artistul constănţean este cel care a filmat imaginile cu staţiunea Mamaia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările