Primarul comunei Amzacea, Constantin Radu, a murit

Primarul comunei Amzacea, Constantin Radu, a murit

Constantin Radu, primarul comunei Amzacea

Primarul, membru al PSD, ocupa această funcţie de 20 de ani. Organizaţia judeţeană a PSD Constanţa a transmis un mesaj de condoleanţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat anunţă cu tristeţe dispariţia fulgerătoare a colegului Constantin Radu, primar al comunei Amzacea.

Edil cu douăzeci de ani de experienţă în funcţie, Constantin Radu a fost un om dedicat, apreciat şi dăruit muncii sale. Un om plin de bunătate, iubitor de viaţă, care a trăit frumos şi simplu, lăsând în urma sa o familie îndurerată ce îl va pomeni mereu cu iubire şi cu infinită recunoştinţă. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi întotdeauna.

Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm pentru odihna lui veşnică”, transmite organizaţia judeţeană Constanţa a PSD.

Comuna Amzacea, cu o populaţie de peste 2.700 de locuitori, este situată în sudul judeţului Constanţa învecinându-se la Nord - comuna Mereni, Est – comuna Topraisar, la Sud – comuna Pecineaga si comuna Comana, la Vest – comuna Chirnogeni.

Comuna este străbătută de Drumul Naţional 38 Constanţa – Negru Vodă si DJ 392.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE VIDEO Microbuz răsturnat pe un drum naţional. O fată de 17 ani a murit în drum spre liceu, în accidentul soldat cu 2 morţi şi 18 răniţi

VIDEO Accident rutier cu 12 victime. Răniţii au fost transportaţi la spital 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: