VIDEO O tânără din Chişinău a câştigat „Miss Litoral 2018“. Cătălin Botezatu: „Nu există femei urâte, ci doar bărbaţi orbi“

VIDEO O tânără din Chişinău a câştigat „Miss Litoral 2018“. Cătălin Botezatu: „Nu există femei urâte, ci doar bărbaţi orbi“

Concurentele salută publicul FOTO Mariana Iancu

Staţiunea Mamaia a fost locul unde au defilat în seara zilei de duminică, 14 iulie, cele mai frumoase românce, din care juriul a ales câştigătoarea concursului Miss Litoral 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 30 de tinere din România şi Republica Moldova au concurat duminică seara, 14 iulie, pentru titlul de Miss Litoral. Juriul a ales-o câştigătoare pe Diana Croitor, o tânără orginară din Chişinău. 
 
La evenimentul care s-a derulat la Scoica Ballrom au fost prezenţi, în public, cei doi fraţi ai lui Radu Mazăre, Mihai şi Alexandru, dar şi Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanţei. Cătălin Scărlătescu şi Liviu Vârciu, invitaţii lui Cătălin Botezatu, au plecat înainte de a începe spectacolul, care a debutat cu o întârziere de peste o oră.
 
Evenimentul a fost o ocazie pentru a ajuta şi persoanele devaforizate. Astfel, mai mulţi copii din Centrul de plasament „Antonio“ din Constanţa au primit duminică seara mai multe daruri din partea organizatorilor. 

La începutul concursului de miss, Cătălin Botezatu şi-a prezentat colecţia de modă „Regele Soare“, dar şi vestimentaţia creată special pentru bărbaţi.
 
Designerul român spune că, în prezent, sunt alte tipologii de femei, dar farmecul unui concurs de miss rămâne acelaşi pentru că o femeie frumoasă te surprinde întotdeauna. „E o provocare să desemnezi pe cea mai frumoasă dintr-o multitudine de femei frumoase. Nu există femeie urâtă, există bărbaţi orbi. Femeia este frumoasă sub toate aspectele sale şi orice om trebuie să privească în interior, nu doar la ambalajul care este perisabil“, a spus Cătălin Botezatu.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările