VIDEO Număr record de maşini marca Dacia sparte într-o singură noapte într-un oraş din România

VIDEO Număr record de maşini marca Dacia sparte într-o singură noapte într-un oraş din România

FOTO Arhiva Adevărul

Un număr record de maşini marca Dacia au fost sparte în noaptea de luni spre marţi, 27 spre 28 noiembrie, în oraşul Năvodari. Localnicii vorbesc de peste 50 de autoturisme din care s-au furat casetofoanele sau alte obiecte lăsate în maşină.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a declarat că a înregistrat până acum doar şase plângeri ale persoanelor vătămate, în toate cazurile Poliţia oraşului Năvodari făcând investigaţii. „Cercetările se fac sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere”, mai spun poliţiştii.

Locuitorii din Năvodari susţin, însă, că numărul maşinilor sparte în noaptea de 27 spre 28 noiembrie este cu mult mai mare, depăşind 50, toate fiind marca Dacia, Logan sau Duster. Oamenii mai spun că portierele au fost forţate cu o şurubelniţă.

Maşinile, se pare, erau parcate în zona parcului „Ion Dobre” şi zona Peco din Năvodari. Din autoturisme s-au furat casetofoane, documente sau alte obiecte lăsate de şoferi peste noapte.  

„În noaptea de 27 spre 28 noiembrie, mai multe maşini marca Dacia (Logan, Duster) parcate in zona parcului Ion Dobre au fost sparte. Vi se recomanda să nu lăsaţi lucruri de valoare în maşină sau la vedere”, a postat pe Facebook, consilierul local din Năvodari, Costel Aurelian Dumitraşcu.

Una dintre victimele hoţilor, Marian, a postat şi el un comentariu: „Şi eu mi-am găsit maşina dimineaţă cu uşa dreapta faţă întredeschisă, torpedoul deschis şi toate actele din el răvăşite pe scaunul pasagerului. Nu aveam lucruri de valoare în maşină”.

Numărul mare de maşini sparte într-o singură noapte confirmat şi de Elena care scrie pe Facebook: „Nu numai în zona parcului Ion Dobre (s-au spart maşini n.n.), ci şi în zona Peco. Au spart şi maşina de serviciu a soţului. Până acum 55 de maşini s-au spart.”

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Şoferii cu parbrize sparte din cauza criblurii protestează. Vor să dea în judecată CNAIR

Victimele criblurii de pe DN 67 se organizează şi vor să protesteze, după ce parbrizele şi farurile maşinilor le-au fost sparte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: