Marfă pe străzile Constanţei: 1 kilogram de haşiş adus de un spaniol

Marfă pe străzile Constanţei: 1 kilogram de haşiş adus de un spaniol

Caşetele de haşiş, adus din Spania FOTO Arhivă Adevărul

Cei doi au fost prinşi în flagrant, într-un cartier de blocuri al Constanţei. Marfa: 1 kilogram de haşiş. Preţul: 5.000 euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cetăţean spaniol de 32 ani şi un constănţean de 31 ani au fost surprinşi de anchetatori în timp ce încercau să vândă 1 kilogram de haşiş. Marfa era sub forma a 121 caşete ambalate în folie de plastic (rezină de canabis).

Drogurile au fost aduse cu autocarul din Spania de cetăţeanul spaniol, în urmă cu aproximativ o lună, în bagajele sale personale. Suma cerută era de 5.000 euro.

Flagrantul delict a avut loc joi, 11 aprilie, în zona Tomis Nord din municipiul Constanţa. Acţiunea a fost organizată de poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii  Organizate Constanţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R..

Cei doi traficanţi au fost reţinuţi pentru 24 ore de procurorul de caz, iar la data de 12 aprilie a fost dispusă arestarea lor preventivă. Tribunalul Constanţa i-a întemniţat pentru 29 zile, pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: