Cine este femeia care a fost găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Criminalul a fost prins

Cine este femeia care a fost găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Criminalul a fost prins

Cristina Palu Arhivă personală

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Descoperirea a fost făcută de sora sa.

UPDATE Principalul suspect în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă este un bărbat, fost pacient al ei. Surse din anchetă spun că bărbatul a fost angajat ca să schimbe nişte obloane la locuinţa femeii.
Oamenii legii l-au găsit pe suspect şi se pare că acesta a încercat să se sinucidă. 
 
Potrivit unor surse, victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia. Crima îngrozitoare a fost descoperită, joi dimineaţă, chiar de sora profesoarei.
 
În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, pompierii ISU Dobrogea au  fost solicitati sa intervenină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă.
 
La fata locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ.
 
Sosiţi la fata locului,  pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare şi în casa a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată.
 
IPJ anunţă că este în desfăşurare o anchetă în care poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, investighează cazul cu suspiciunea de crimă, deoarece femeia găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Cernavodă ar fi avut mâinele legate la spate. 
 
„Echipa Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională (CJRAE) Constanţa îşi exprimă tristeţea fără margini, generată de moartea fulgerătoare a celei care ne-a fost colegă, Cristina Palu, un profesor consilier şcolar cu care ne-am mândrit întotdeauna, un profesionist, dar mai ales un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Condoleanţe familiei îndurerate!“, au transmis colegii Cristinei Palu.
 
Pe aceeaşi temă:

Fată de 14 ani omorâtă de tată. Părintele i-a injectat o substanţă letală, apoi a vrut să se sinucidă 

Femeie găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate. Este luată în considerare o posibilă crimă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările