Ceremonii militare în Dobrogea la 9 Mai, zi cu triplă însemnătate pentru poporul român

Ceremonii militare în Dobrogea la 9 Mai, zi cu triplă însemnătate pentru poporul român

Marinarii militari vor marca ziua de 9 Mai, zi cu triplă semnificaţie pentru poporul român – Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Uniunii Europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această zi vor fi organizate ceremonii militare la monumentele reprezentative din garnizoanele Forţelor Navale.

La Constanţa, marinarii militari vor participa, la ora 13.00, alături de autorităţile locale şi de cadre militare din Ministerul Afacerilor Interne, la ceremonia care se va desfăşura la Monumentul Eroilor din Războiul de Independenţă, situat pe esplanada Casei de Cultură.
 
În garnizoana Tulcea, începând cu ora 10.00, militarii vor depune jerbe de flori la Monumentul Independenţei din municipiu. La Brăila, ceremoniile dedicate zilei de 9 Mai se vor desfăşura la Ansamblul Comemorativ al Eroilor Neamului, la ora 10.00. 
 
Cu acelaşi prilej, infanteriştii marini vor participa la ceremoniile militare desfăşurate, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor din Babadag.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările