Şofer beat, oprit în trafic de un jandarm aflat în timpul liber. Lovise o maşină în care se afla şi un copil de 2 ani

Şofer beat, oprit în trafic de un jandarm aflat în timpul liber. Lovise o maşină în care se afla şi un copil de 2 ani

Şoferul încerca să fugă de la locul accidentului foto jandarmeria Constanţa

Ofiţerul trecea întâmplător prin acea zonă şi a observat că şoferul, care era sub influenţa alcoolului, vrea să fugă de la locul accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a prins joi seara un bărbat care intenţiona să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă maşină parcată, în care se aflau o femeie şi un copil de aproximativ 2 ani.

„În jurul orei 20.00, locotenent colonel Ivan Puiu Răzvan a observant în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenţionând să părăsească parcarea”, transmite Jandarmeria Constanţa.

Ofiţerul, aflat în timpul liber, a deschis portiera maşinii şi a sesizat că este ceva în neregulă cu şoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică şi se exprima foarte greu, acuzând omul legii că ,,din cauza lui va ajunge la puşcărie, pentru că mai are o condamnare şi nici nu are carnet de conducere”.

„După de a asigurat maşina şi scos cheile din contact, ofiţerul a anunţat autorităţile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care şoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii”, transmite Jandarmeria.

În urma verificărilor poliţiştilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o acoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceştia pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi:

Cum va arăta centrul oraşului Constanţa după reabilitare: strada Ştefan cel Mare se transformă într-o esplanadă modernă

Misterul oilor moarte de pe nava Queen Hind: au fost îngropate în loc să fie incinerate?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările