VIDEO Scene de violenţă extremă pe o stradă din Cluj-Napoca: s-au luat la bătaie cu macete şi spray-uri lacrimogene

VIDEO Scene de violenţă extremă pe o stradă din Cluj-Napoca: s-au luat la bătaie cu macete şi spray-uri lacrimogene

Incidentul a fost filmat de camera de supraveghere a localului.

Şapte bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere în urma unui incident care a avut loc în faţa unei săli de jocuri aflată pe o stradă intens circulată din Cluj-Napoca. Suspecţii au folosit macete şi spray-uri paralizante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc, conform Poliţiei, duminică, 10 noiembrie, în jurul orei 16.45, într-o sală de jocuri de noroc de pe strada Dâmboviţei, din Cluj-Napoca. Scandalul ar fi continuat şi pe stradă, în zona localului, context în care parbrizul unui autoturism parcat a fost distrus.
Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din exteriorul clădirii, se pot vedea două grupuri de bărbaţi înarmaţi cu macete şi cu spray-uri paralizante. De o parte, erau 3 bărbaţi dintre care unul avea o macetă pe care o flutura în faţa adversarilor, iar de cealaltă parte au venit 6 tineri recalcitranţi. La un moment dat, unul dintre huligani a folosit un spray lacrimogen şi cei 3 bărbaţi au fugit. Unul dintre ei a intrat în sala de jocuri şi arunca cu sticle după ceilalţi. 
 
 
 
 

7 bărbaţi reţinuţi 

 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au identificat, depistat şi reţinut 7 bărbaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani sunt din Cluj-Napoca, Floreşti şi Iara, unii dintre ei având cazier. 
Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
Surse din poliţie susţin că cearta ar fi pornit de la o dispută privind teritoriul celor două bande care implicate în vânzarea de droguri. Dosarul a fost preluat de DIICOT.
Instanţa a decis, astăzi, cercetarea celor 7 suspecţi sub control judiciar. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările