Incendiu puternic la un parc industrial din Cluj-Napoca. Clujenii au fost alertaţi: „închideţi gemurile şi nu vă expuneţi la fum!” FOTO

Incendiu puternic la un parc industrial din Cluj-Napoca. Clujenii au fost alertaţi: „închideţi gemurile şi nu vă expuneţi la fum!” FOTO

Incendiul se vede în jumătate din oraş. FOTO: ISU Cluj

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la o hală din parcul industrial Tetarom, pe Tăietura Turcului. Nu sunt victime până în acest moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervin patru autospeciale, două autoscări şi un echipaj SMURD, a comunicat ISU Cluj. Nu sunt anunţate victime până în acest moment.

Hala are o suprafaţă de cca 600mp, iar înăuntru funcţionează mai mulţi operatori economici cu funcţiuni multiple.
Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de Alertă care anunţă că este un ”Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor ISU Cluj”.
 
 


Incendiul a izbucnit la o hală unde funcţionează firma Broda. ”La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii”, se arată pe site-ul firmei..
 
Pompierii clujeni au precizat că în acea hală este posibil să activeze mai multe firme. ”Nu sunt informaţii până acum referitoare la existenţa unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca şi localitatea Baciu”, a mai precizat ISU. 
 

ISU Cluj anunţă , în jurul orei 9, că incendiul a fost lichidat în mare parte: „Focarele incendiului au fost localizate, degajările de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit”.  ISU Cluj a mai anunţă că nu mai sunt pericole pentru sănătatea publică şi clujenii din zonă pot deschide ferestrele. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a susţinut că nu s-au înregistrat victime. 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările