FOTO După „M.. PSD”, fermierii clujeni au transmis un nou mesaj pe câmp

FOTO După „M.. PSD”, fermierii clujeni au transmis un nou mesaj pe câmp

Mesajul care a făcut un deal din satul Sâmboleni cunoscut în toată ţara. FOTO: Sorin Bobiş

Fermierii clujeni Sorin Bobiş şi Alexandre Lacaille au scris un nou mesaj pe dealul din satul Sâmboleni devenit cunoscut în toată ţara în vara anului trecut. Atunci, cei doi prieteni au „scris” pe câmpul recoltat „M... PSD”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noi voiam să scriem un mesaj, nu era ăsta mesajul, dar după ce am văzut imaginile cu cei care au venit din străinătate şi au preluat ideea asta, adică ideea asta de litere, ne-am propus să facem şi noi la fel. Este, într-adevăr, o chestie care poate fi considerată jignitoare, dar este în DEX explicaţie pentru cuvântul muie care nu are conotaţii defăimătoare”, explica Sorin Bobiş vara anului trecut, când a „scris” pe un câmp din Sâmboleni mesajul „M... PSD”. A urmat, după câteva luni, mesajul „Vă vedem”. 
 
 
 
În acest weekend, fermierii clujeni Sorin Bobiş şi Alexandru Lacaille au scris un nou mesaj.
„Impreuna cu Alexandre şi un tractor am scris un nou mesaj pe dealul obisnuit cu asemenea scrieri. Din pacate intunericul nu ne permite sa va aratam mesajul postat. O vom face maine pe lumina”, scria sâmbătă seara, pe Facebook, Sorin Bobiş.
Mesajul este -  „NIHIL SINE DEO (Nimic fără Dumnezeu)”.
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: