Un călărăşean a murit în timp ce se afla la pescuit pe lacul Berceni

Un călărăşean a murit în timp ce se afla la pescuit pe lacul Berceni

IPJ Ialfov a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

Un călărăşean a murit marţi, 27 iulie, în timp ce se afla la o partidă de pescuit. pe lacul Berceni, în judeţul Ilfov. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus la deces.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 27 iulie în jurul orelor 11.07 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că pe lacul Berceni se află un bărbat care nu mai respiră.
 
Ajunşi la locul indicat , poliţişti oraşului Popeşti Leordeni au găsit un bărbat, căzut pe malul lacului, lângă ustensilele de pescuit, care nu mai prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul persoanei respective. Poliţiştii au identificat victima, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 60 de ani,  din judeţul Călăraşi.
 
Din primele verificări, persoana respectivă nu prezinta urme de violenţă. A fost informat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi din competenţă.
 
Poliţiştii ilfoveni desfăşoară activităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările