Slujbe de lux prin reţeaua EURES. Bucătarii şi cameristele, plătiţi regeşte într-o vestită staţiune din Austria

Slujbe de lux prin reţeaua EURES. Bucătarii şi cameristele, plătiţi regeşte într-o vestită staţiune din Austria

Călărăşenii şcoliţi ca bucătari ori cameriste au ocazia să prindă o slujbă bine plătită în cea mai căutată staţiune din vestul Austriei. Angajatorii dinVoralberg, cunoscută ca o regiune în care se practică sporturile de iarnă, căută forţă de muncă.

 

Diferite pensiuni şi hoteluri de 3, 4 sau 5 stele din regiune au nevoie pentru sezonul de iarnă 2016-2017 de bucătari, chelneri şi cameriste. Oferta de muncă venita prin Serviciul Public de Ocupare austriac(Arbeitsmarktservice-AMS Osterreich) însumează 80 de locuri de muncă: ajutor bucătar-15 posturi; bucătar şef-20 posturi, chelner-15 posturi, cameristă- 30 posturi.

Angajatorii pun şi câteva condiţii: solicitanţii să aibă calificarea încheiată în domeniu, experienţă de minimum 2 ani şi să fie persoane de încredere şi care să pună pasiune în ceea de fac. De asemenea, trebuie să aibă cunoştinţe medii de limbă germană, nivel B1-B2 pentru posturile de bucătar şi chelner şi nivel A2 pentru postul de cameristă.

Cât poţi să câştigi

Conform AJOFM Călăraşi, salariul de bază variază în funcţie de calificare, între 1.550 şi 1.800 euro net/lună pentru posturile de bucătar şi chelner şi între 1.300 şi 1.500 euro net/lună pentru postul de cameristă. Contractul de muncă poate fi sezonier sau permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă. Printre beneficiile care se oferă de către angajatori sunt cazarea şi masa bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon.

Cui vă adresaţi

Cei interesaţi pot transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail: dietmar.mueller@ams.at şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro. Dietmar Müller este consilierul EURES din regiunea Voralberg, Austria Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicaţiei vor fi contactate telefonic în vederea susţinerii interviului de angajare. Termenul limită pentru aplicare este 15 noiembrie 2016.

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, în Marea Britanie

Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările