Programul de colectare separată a deşeurilor reciclabile se modifică începând cu 1 iunie

Programul de colectare separată a deşeurilor reciclabile se modifică începând cu 1 iunie

Colectarea separată a deşeurilor se va face după un nou program

Operatorul de salubrizare REBU SA aduce la cunoştinţa călărăşenilor din zona de case faptul că începând cu 1 iunie 2019, programul de colectare separată a deşeurilor reciclabile - ”Sacul galben” se modifică.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Astfel, sacul galben se va ridica doar în două zile (joi şi vineri), străzile ce erau programate până acum în ziua de sâmbătă urmând să fie acoperite în cele două zile.
 
În cadrul proiectului, fiecare gospodărie din zona de case primeste săptămânal, gratuit, din partea REBU, câte un sac de 120 l destinat exclusiv colectării materialelor reciclabile - plastic, metal, hârtie, carton. Deşeurile din sticlă se vor depozita în containerele special amplasate pe raza Municipiului Călăraşi.
 
Autorităţile tuturor călărăşenilor, cu această ocazie, obligaţia legală pe care o au de a separa deşeurile reciclabile de gunoiul menajer, respectiv de deşeurile vegetale şi provenite din construcţii, şi de a le depozita în pubelele special amenajate pe raza municipiului Călăraşi, respectiv în sacii galben (zona de case).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările