Elevii revin la şcoală, pe 5 mai, cu prezenţă fizică. Incidenţa pe localităţi

Elevii revin la şcoală, pe 5 mai, cu prezenţă fizică. Incidenţa pe localităţi

Şcolile se redeschid cu prezenţă fizică FOTO Shutterstock

Elevii din judeţul Călăraşi revin miercuri, 5 mai la şcoală, excepţie fac cei din anii terminali. Ministerul Educaţiei a publicat incidenţa pe localităţi, în funcţie de care se vor redeschide şcolile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, incidenţa cazurilor de coronavirus pe localităţi, în funcţie de care se vor relua cursurile începând de miercuri, anunţă news.ro. Două scenarii sunt avute în vedere – cel verde, cu toti elevii prezenţi fizic la şcoală, în localităţile unde incidenţa este sub 1 la mie, şi scenariul galben, în localităţile cu incidenţa peste 1 la mie. Rata de incidenţă la care se face referire este cea din ultimele 14 zile.
 
Conform documentului publicat de Ministerul Educaţiei, peste 1.100 de localităţi sunt în scenariul galben. În judeţul Călăraşi, 19 localităţi, printre care şi municipiul se află în scenariul galben, iar 36, în scenariul verde.
  
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările