Campanie pentru prevenirea accidentelor în cadrul proiectului Roadpol Safty Days

Campanie pentru prevenirea accidentelor în cadrul proiectului Roadpol Safty Days

Poliţiştii vor acţiona pentru a-i responsabiliza pe şoferi FOTO Adevărul

În perioada 16–22 septembrie, poliţiştii rutieri vor acţiona în cadrul Proiectului Roadpol Safty Days, destinat conştientizării şoferilor cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă normele rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii vor desfăşura activităţi informativ – preventive în trafic, în vederea prevenirii implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto şi a celorlalţi participanţi, iar aceştia vor distribui pliante cu  mesajul ,,Alege viaţa - Siguranţa ta contează”. 
 
De asemenea, poliţiştii vor înainta conducătorilor auto în vederea completării ,,Angajamentul meu pentru zilele siguranţei ROADPOL”. 
 
Totodată, poliţiştii vor purta discuţii cu participanţii la trafic pentru conştientizarea importanţei respectării normelor rutiere, în special cele cu privire la: neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, nepăstrarea distanţei între vehicule, conducerea sub influenţa alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum şi portul centurii de siguranţă, în vederea atingerii obiectivului propus, respectiv reducerea numărului de accidente rutiere şi a consecinţelor acestora pe drumurile publice.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările