Bătaie conjugală. Un bărbat care şi-a lovit şi ameninţat concubina, reţinut

Bătaie conjugală. Un bărbat care şi-a lovit şi ameninţat concubina, reţinut

Un bărbat care şi-a ameninţat şi bătut concubina a fost reţinut de poliţişti pentru lovire. Tânărul în vârstă de 36 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.


Alarmaţi de femeia căreia îi mai era frică să stea în casă, poliţiştii din Lehiu Gară l-au reţinut pe suspect. El este bănuit că şi-ar fi agresat fizic concubina. În ziua de 26 iulie, poliţiştii au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 36 ani, din Lehliu Gară care, la începutul lunii iunie,  şi-ar fi lovit şi ameninţat concubina.

Speriată, femeia a mers la Poliţie şi a povestit calvarul prin care a trecut. Poliţiştii l-au reţinut şi depus pe bărbat pentru 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Scandal. Doi tineri violenţi, reţinuţi de poliţişti după o bătăie de pomină

Scandal. Suspecţi de distrugere şi violare de domiciliu la Curcani, reţinuţi

Scandal. Un bărbat care a ultragiat un poliţist la Olteniţa a fost arestat

Scandal cu focuri de armă în localitatea Borcea. Pistolarul a fost arestat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: