Aproximativ 200 de societăţi comerciale, verificate în weekend de poliţişti

Aproximativ 200 de societăţi comerciale, verificate în weekend de poliţişti

Poliţia a verificat respectarea măsurilor de protecţie sanitară FOTO IPJ Călăraşi

Pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul judeţului Călăraşi, în acest weekend, au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, mijloace de transport în comun şi terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, pompieri, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Ministerul Muncii au participat la acţiuni. În urma activităţilor desfăşurate, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 194 de societăţi comerciale şi au aplicat sancţiuni în valoare de 74.680 de lei.
 
Totodată, au fost  aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 19 la Legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 81 la 0UG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 5 la alte acte normative.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările