VIDEO Incendiu puternic la un parc pentru dezmembrări auto de lângă Buzău

VIDEO Incendiu puternic la un parc pentru dezmembrări auto de lângă Buzău

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, în curtea unui parc de dezmembrări auto de pe raza localităţii buzoiene Verneşti. Peste 40 de maşini scoase din uz s-au făcut scrum, degajând un fum gros, vizibil de la peste zece kilometri distanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Echipajele de pompieri au fost alarmate în momentul în care angajaţii parcului au zărit fum ieşind dintr-o caroserie. 
 
Oamenii au sunat imediat la 112, însă, până la venirea pompierilor, flăcările s-au extins la celelalte autoturisme.
 
ISU Buzău a trimis la intervenţie şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. 
 
În timpul interventiei, mai multe bubuituri s-au auzit de la rezervoarele maşinilor dezmembrate care se aprindeau una câte una.
 
Este posibil ca focul să fi pornit de la un incendiu de vegetaţie din apropiere, însă pompierii nu exclud nicio altă variantă. La acea oră, nu erau efectuate lucrări în zona depozitului de maşini.
  
Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul în care au ars peste 40 de autoturisme scoase din uz. Puţin a lipsit ca flăcările să nu ajungă şi la intrarea în parc, acolo unde se aflau birourile şi service-ul auto.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: