Percheziţii la un buzoian de 62 de ani, suspect de contrabandă cu arme aduse din Anglia VIDEO

Percheziţii la un buzoian de 62 de ani, suspect de contrabandă cu arme aduse din Anglia VIDEO

Sursa IPJ Buzău

Un bărbat de 62 de ani, din Verneşti, judeţul Buzău, suspectat că face contrabandă cu arme, s-a trezit joi, 26 noiembrie, cu poliţiştii în casă. Două puşti şi alte două arme scurte au fost găsite la percheziţie. Bărbatul nu avea autorizaţie pentru niciuna dintre armele pe care le-ar fi procurat din Anglia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare trei mandate de percheziţie în comuna Verneşti, la domiciliul unui localnic de 62 de ani. 
 
În urma desfăşurării percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme neletale lungi cu aer comprimat deţinute fără drept, existând indicii că au fost procurate din Anglia. 
 
Totodată, au mai fost descoperite şi ridicate două arme scurte destinate producerii de zgomot, supuse autorizării, deţinute de asemenea fără drept. 
 
În cauză continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „contrabandă calificată”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările