Operaţiune pentru anihilarea unei reţele care aproviziona consumatorii de droguri din Buzău VIDEO

Operaţiune pentru anihilarea unei reţele care aproviziona consumatorii de droguri din Buzău VIDEO

Sursa IPJ Buzău

Peste 20 de percheziţii domiciliare au avut loc în Buzău, Galaţi şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv. Operaţiunea a fost organizată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din cercetări a reieşit că, din vara anului 2020 până în prezent, 17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la trei persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut în Buzău. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe cântare şi grindere utilizate pentru porţionarea substanţelor, aproximativ 100 g de canabis, 50 g substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile şi 3.700 de lei.
 
Au fost puse în executare 18 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul DIICOT Buzău, pentru audieri.
 
La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, precum şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările