Raluka şi Irina Rimes, capetele de afiş ale Revelionului din centrul Buzăului VIDEO

Raluka şi Irina Rimes, capetele de afiş ale Revelionului din centrul Buzăului VIDEO

Arhivă adevarul.ro

Irina Rimes va cânta în spectacolul de Revelion organizat de Primăria Buzău, în Piaţa Dacia. Pe scena din centrul oraşului vor urca mai întâi artişti locali, de muzică populară şi uşoară, apoi atmosfera va fi încinsă de Raluka şi Band-ul Balkanic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miezul nopţii va fi întâmpinat cu tradiţionalul foc de artificii, iar buzoienii prezenţi la petrecerea din stradă vor primi şampanie pentru a ciocni în cinstea noului an. 
 
Imediat după focul de artificii, pe scenă va urca Irima Rimes, care va cânta până în jurul orei 1.00. 
 
În afară de Raluka şi Irina Rimes, la Revelionul din Piaţa Dacia va mai evolua Taraful de la Vărbilău. 
 
Înainte de petrecerea propriu zisă, dar şi după finalul concertelor, pe scena din Piaţa Dacia, un DJ va întreţine atmosfera cu un remember al melodiilor care au marcat anii '90 - 2000.
 
Acesta va fi ultimul spectacol organizat pe platoul din centrul Buzăului în forma sa actuală. La începutul anului 2022, Piaţa Dacia intră într-un amplu proces de modernizare. 
 
Pavajul va fi schimbat în totalitate, iar în locul gresiei va fi pus un granit mat ce va păstra motivele tradiţionale româneşti. 
 
În Piaţa Dacia fi montate bănci cu arhitectură modernă, iar fântânile arteziene vor fi adaptate noului stil. 
 
 
De asemenea, zona de spaţii verzi va fi extinsă şi vor apărea şi spaţii noi destinate turiştilor. 
 
Potrivit proiectului, Aleea Trandafirilor, de la intersecţia de la Biserica „Sfinţii Îngeri”, până la magazinul Dacia, va fi închisă traficului rutier. Acolo vor fi montaţi stâlpi retractabili pentru ca accesul auto să poată fi permis în cazuri speciale.
 
În perioada lucrărilor, dar şi după finalizarea investiţiei, adică la finalul anului viitor, va fi interzis accesul maşinilor pe Aleea Trandafirilor şi pe strada Tudor Vladimirescu, traficul rutier urmând a fi preluat de strada Ostrovului, care va avea dublu sens. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările