Festivităţi fără fasole şi vin fiert, de Ziua Naţională

Festivităţi fără fasole şi vin fiert, de Ziua Naţională

Arhivă

Ziua Naţională a României şi sărbătorile de iarnă sunt marcate de situaţia epidemiologică generată de pandemia de COVID-19. Anul acesta, buzoienii nu se vor mai bucura de tradiţionala fasole cu cârnaţi de 1 Decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru acţiunile de Ziua Naţională a României 2020 şi Sărbătorile de iarnă, va fi alocată suma de 150.000 de lei din bugetul propriu al Judeţului Buzău, adică de peste trei ori mai puţin decât anul trecut.

În aceste condiţii, pentru 2020, din suma de 150.000 de lei vor fi acordate cadouri tradiţionale beneficiarilor – copii din centrele rezidenţiale şi aflaţi la asistenţi maternali, din cadrul DGASPC Buzău - precum şi colindătorilor care vor vizita Consiliul Judeţean.

Totodată, Consiliul Judeţean îşi asumă calitatea de coorganizator al concursului de istorie organizat anual de Fundaţia Mareşal „Alexandru Averescu”, precum şi o finanţare nerambursabilă pentru editarea revistei „Străjer în Calea Furtunilor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările