Marş de protest împotriva defrişărilor ilegale la Braşov

Marş de protest împotriva defrişărilor ilegale la
Braşov

Marşul de protest a fost unul paşnic la Braşov.FOTOConstantin Ştirbu.

Aproximativ 200-300 de persoane au venit la Prefectură pentru a cere salvarea pădurilor, bogăţia verde a României şi stoparea defrişărilor ilegale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii au mărşăluit pentru salvarea pădurilor din România şi pentru stoparea defrişărilor ilegale. Organzaţiile ecologiste care au promovat pe facebook îndemnul la protest sunt deranjate de faptul că noul Cod Silvic încurajează tăierile de păduri în demtrimentul conservării lor. Noul Cod Silvic este în dezbatere publică după ce pe 23 martie, iar preşedintele României a retrimis legea în Parlament pentru amendamente.

La Braşov 200-300 de persoane au venit ieri la Prefectură şi au cerut ca natura să nu mai fie mutilată. Au afişat pancarte pe care scria „Ne vrem verdele înapoi“, „Stopaţi defrişările ilegale“, „Nu mai tăiaţi pădurile virgine“ sau „Codrul este frate cu românul“. Braşovenii care au ieşit la marşul de protest au spus că au ales această metodă pentru a trage un semnal de alarmă deoarece tăierea pădurilor afectează grav ecosistemul natural, dar şi calitatea aerului. Oamenii au spus că vor o ţară verde în care pădurile să poate fi admirate, nu tăiate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările