VIDEO: „Haret" rămâne în arest/ Tribunalul a respins recursul declarat de Spiru Buricea

Apărat de doi avocaţi brăileni, Buricea a declarat instanţei că nu a premeditat incidentul de la bac. El este acuzat că a bătut un bărbat şi două femei, că a distrus un BMW şi că a făcut scandal, chiar de Sf. Maria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii Tribunalului Brăila au respins, astăzi, recursul declarat de Spiru Buricea, 59 de ani, zis „Haret", împotriva mandatului de arestare preventivă, emis vinerea trecută.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, judecătorul Vasilica Roş, a precizat că, din cele trei persoane agresate de Buricea, zis „Haret", două şi-au scos certificat medico-legal.

Răniţi

Mariana Moise, proprietara autoturismului BMW distrus de către inculpat, a prezentat urme de violenţă la nivelul feţei, iar Carmen Moise, echimoze la braţ, coapsă şi ceafă, având nevoie de două zile de îngrijiri medicale. A treia parte vătămată, Aurel Moise, nu a scos certificat medico-legal.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 15 august, de Sfânta Maria, după ora 21.00. Din pricina unor neînţelegeri legate de preţul ridicat al biletului de transport (tariful „de noapte" fiind dublu faţă de cel de zi), pasagerii de pe bacul Brăila-Smârdan au protestat, luîndu-se la ceartă cu echipajul.

Spiru Buricea, care deţine un cafe-bar în zonă, a intervenit în dispută, pomenindu-se, astfel, cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere.

Imagini de la capturare


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările