Poţi ajunge la închisoare şi pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Au păţit-o doi brăileni

Poţi ajunge la
închisoare şi pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Au păţit-o doi
brăileni

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii i-au depistat pe raza judeţului Brăila, pe trei bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 6 iunie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Traian l-au depistat pe raza localităţii Silistraru, pe un consătean, în vârstă de 36 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au depistat pe raza satului Spiru Haret, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Viziru, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Tot pe 6 iunie, poliţiştii din cadrul secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în satul Olăneasca, pe un sătean, în vârstă de 34 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 04.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 11 luni şi 20 de zile pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Cei trei brăileni a fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările