Poliţiştii din Brăila sunt în alertă. O adolescentă este de negăsit de patru zile

Poliţiştii din Brăila
sunt în alertă. O adolescentă este de negăsit de patru zile

Lazăr Ionela FOTO IPJ Brăila

O femeie de 33 de ani, din comuna Tufeşti, judeţul Brăila, a sesizat dispariţia fiicei sale, Lazăr Ionela, în vârstă de 15 de ani, care, pe 09.01.2021, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Marţi, 12 ianuarie, o femeie de 33 de ani, din comuna Tufeşti, judeţul Brăila, a sesizat dispariţia fiicei sale, Lazăr Ionela, în vârstă de 15 de ani, care, la data de 09.01.2021, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 de centimetri, constituţie slabă, părul lung, şaten, ochii căprui, iar pe obrazul stâng are o aluniţă;

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă din fâş negru, pantalon de trening roşu cu dungă albă, pantof tip tenis alb.

”Pentru Lazăr Ionela a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Dispariţia misterioasă a Ameliei Earhart. Cum şi unde a murit cea mai cunoscută femeie-pilot?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările