Femeie înjunghiată în plină stradă la Brăila. Agresorul este un fost coleg de muncă al victimei

Femeie înjunghiată în
plină stradă la Brăila. Agresorul este un fost coleg de muncă al victimei

Foto: arhivă Adevărul

O tânără a fost atacată astăzi cu un cuţit pe o stradă din Brăila de un bărbat de 47 de ani, în timp ce mergea să îşi ia copilul de la şcoală. Nu se cunosc deocamdată motivele care l-au determinat pe agresor să comită acest gest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident grav a avut loc miercuri, 11 septembrie, la intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada Calea Galaţi din Brăila, în apropierea unei staţii de taxi. O femeie care mergea să îşi ia copilul de la şcoală a fost atacată de un individ, care a înjunghiat-o cu un cuţit.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind apoi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăila. Poliţiştii l-au identificat pe agresor, dar nu cunosc deocamdată motivul pentru care acesta a încercat să o ucidă pe femeie.

”Agresorul este o persoană de 47 de ani şi este un fost coleg de muncă al victimei. În prezent este căutat de poliţişti”, ne-a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Vom reveni cu amănunte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: