De astăzi se fac teste COVID-19 şi la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară de la Spitalul Judeţean a fost acreditat

De astăzi se fac teste COVID-19 şi la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară de la Spitalul Judeţean a fost acreditat

Aparatul PCR Real Time Foto: Francisk Chiriac-pagina personală/Facebook

Aparatul PCR Real Time a fost donat de firma Agricost by Aldahra şi completează investiţia făcută la Spitalul Judeţean de Urgenţă de Consiliul Judeţului Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

De luni, 18 mai, a început testarea COVID-19 şi la Brăila. Anunţul a fost făcut de Francisk Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, în contextul în care un aparat PCR Real Time a fost donat de firma Al Dahra, iar laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Judeţean a fost acreditat.

”Acum se pot face teste pentru Covid-19 si la Brăila. Laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Judetean de Urgenţă Brăila a fost acreditat. Investiţia făcută de Consiliul Judeţean Brăila a fost întregită de firma Agricost by Aldahra care a donat aparatul PCR Real Time pentru testarea COVID-19. Personalul medical este pregătit. Mulţumim Agricost by Aldahra pentru implicarea în lupta cu noul coronavirus”, a scris Francisk Chiriac, preşedintele CJ Brăila, pe pagina personală de Facebook.

O singură persoană mai este infectată în prezent cu noul coronavirus în judeţul Brăila, conform datelor transmise de autorităţile medicale, celelalte 22 fiind declarate vindecate şi externate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: