Virusul ucigaş descoperit la un copil de trei ani din Botoşani. Micuţul a fost diagnosticat cu gripă tip A

Virusul ucigaş descoperit la un copil de trei ani din Botoşani. Micuţul a fost diagnosticat cu gripă tip A

Primul caz de gripă la un copil în Botoşani FOTO botosaneanul.ro

Un copil de 3 ani din Botoşani s-a îmbolnăvit de gripă tipul A, virusul ucigaş care continuă să facă victime în România. Este primul caz confirmat de laborator în judeţul Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil de trei ani din municipiul Botoşani s-a îmbolnăvit cu virusul care face ravagii în România şi aduce moartea. Este vorba despre primul caz confirmat de gripă tip A, subtip H 1 confirmat în judeţul Botoşani. Copilul a ajuns la spital săptămâna trecută în stare gravă, având nevoie de intervenţie medicală de urgenţă. 

În urma analizelor de laborator, al căror rezultat a sosit la începutul acestei săptămâni s-a confirmat că micuţul suferă de gripă tip A, subtip H1, primul caz de acest gen din judeţul Botoşani. Acelaşi virus a fost depistat în toate cazurile de deces din cauza gripei în România. În total peste 3300 de botoşăneni au ajuns la spital din cauza afecţiunilor respiratorii.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: