VIDEO Două maşini de Poliţie s-au ciocnit pe un drum din nordul României. Ambele au fost serios avariate

VIDEO Două maşini de Poliţie s-au ciocnit pe un drum din nordul României. Ambele au fost serios avariate

Două maşini de Poliţie s-au ciocnit în judeţul Botoşani FOTO botosaneanul.ro

Două maşini de Poliţie s-au ciocnit pe un drum naţional care străbate judeţul Botoşani. Una dintre maşinile MAI era staţionată şi a fost luată în plin de autoturismul unui alt echipaj de poliţie care mergea în aceeaşi direcţie. Incidentul a fost filmat de şoferi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi dimineaţă, 21 mai, pe drumul naţional care leagă municipiile Botoşani şi Dorohoi a avut un accident rutier mai puţin obişnuit. Şoferii care tranzitau acestă arteră rutieră au suprins două maşini de Poliţie care s-au ciocnit puternic în apropierea unei curbe. 

Mai precis, conform celor văzute de conducătorii auto dar şi a imaginilor făcute publice de aceştia, una dintre maşinile de Poliţie era staţionată, orientată către municipiul Botoşani. 

La un moment dat un alt autoturism al MAI, venind dinspre Dorohoi, în aceeaşi direcţie, către Botoşani, s-a izbit violent de maşina staţionată a colegilor. Cele două autoturisme de Poliţie a fost puternic avariate în urma impactului, dar nu au existat victime. Deocamdată nu se ştie în ce context a avut loc accidentul şi dacă cele două echipaje erau în misiune. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: