Tânără de 24 de ani, răpusă de COVID-19. A murit la o lună după ce a născut

Tânără de 24 de ani, răpusă de COVID-19. A murit la o lună după ce a născut

Tânăra a stat o lună  pe secţia de Terapie Intensivă FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

O tânără de 24 de ani din  Botoşani a murit de COVID-19 la o lună după ce a născut. Tânăra a fost diagnosticată cu bronhopneumonie şi avea plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Copilul este sănătos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sfârşit tragic pentru o tânără mamă, de numai 24 de ani, din judeţul Botoşani. Tânăra era însărcinată şi a ajuns la finele lunii septembrie la Maternitate pentru a naşte. Aici a fost testată şi depistată pozitiv la SARS-COV 2. După ce a născut, o fetiţă, botoşăneanca a început să se simtă rău. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie cauzată de COVID 19.

 Având în vedere că avea plămânii afectaţi în proporţie de aproape 70%, femeia a fost transferată pe Terapie Intensivă şi intubată. După o lună de la primirea diagnosticului tânăra a decedat în ciuda eforturilor medicilor. 

Copilul s-a născut prematur dar este în stare bună. Tânăra mamă, conform botosaninews.ro, nu era vaccinată. În ultimele 24 de ore, au mai fost înregistrate, pe lângă acest caz, încă 11 decese în judeţul Botoşani.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările