Primarul din România ucis de COVID-19. Era la al treilea mandat şi a fost şi director de bancă

Primarul din România ucis de COVID-19. Era la al treilea mandat şi a fost şi director de bancă

Primarul Neculai Stratulat FOTO stiri.botosani.ro

Un primar din judeţul Botoşani a murit din cauza COVID-19. Edilul din Băluşeni a ajuns la un spital din Bucureşti cu dificultăţi respiratorii şi a decedat la scurt timp. Acesta a fost de altfel confirmat pozitiv cu noul coronavirus dar avea şi afecţiuni cronice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Neculai Stratulat, primarul comunei Băluşeni, judeţul Botoşani a murit ieri după-amiază la un spital din Bucureşti. Edilul avea 71 de ani şi era infectat cu noul coronavirus. Acesta s-a dus săptămâna aceasta la spital acuzând dificultăţi respiratorii. De la Spitalul Judeţean Botoşani s-a transferat, la dorinţa familiei, la Insitututul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti, unde a şi decedat. Neculai Stratulat avea afecţiuni cronice dar se consideră că a murit de COVID-19. Neculai Stratulat era primar din 2008 fiind la al treilea mandat consecutiv. Acesta a fost şi director de bancă fiind la bază economist. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: