O botoşăneancă şi-a înjunghiat mama după ce au băut împreună. La început s-au bătut cu pumnii şi picioarele

O botoşăneancă şi-a înjunghiat mama după ce au băut împreună. La început s-au bătut cu pumnii şi picioarele

Botoşăneanca a fost transportată de urgenţă la spital FOTO Adevarul

O femeie de 35 de ani din judeţul Botoşani şi-a înjunghiat mama. Botoşănencele s-au certat după ce au băut împreună în curtea casei. Femeia atacată se află în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

O botoşăneancă de 35 de ani a ajuns în custodia Poliţiei după ce şi-a înjunghiat mama, cu un cuţit de bucătărie. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

 
Bătaie de la băutură între mamă şi fiică
 
Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Răuseni, un sat din judeţul Botoşani. O femeie de 35 de ani s-a dus în cursul zilei să-şi viziteze mama, o săteancă de 54 de ani. 
 
După ce ar fi făcut treabă prin gospodărie, cele două botoşănence s-ar fi apucat de băut. După ce s-au adunat paharele consumate, cele două femei, mamă şi fiică au început să se certe. Nu a durat mult şi s-au luat la bătaie. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, femeia mai tânără a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a reuşit să-şi înjunghie mama. Realizând ce a făcut a sunat imediat la 112, iar femeia înjunghiată a fost dusă de urgenţă la spital.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: