Centre sociale transformate în focare COVID-19. Număr record de infectări

Centre sociale transformate în focare COVID-19. Număr record de infectări

Cei infectaţi cu SARS COV 2 au fost transportaţi la spital FOTO stirileprotv.ro

Centrele sociale se transformă în focare COVID-19 în judeţul Botoşani. Nu mai puţin de 60 de cazuri de infecţie cu SARS-COV 2 au fost raportate în 24 de ore, la cămine de bătrâni şi unităţi de asistenţă medico-socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţie dificilă în multe centre sociale din judeţul Botoşani. Joi au fost raportate nu mai puţin de 60 de cazuri de infectare cu SARS-COV 2 în cămine de bătrâni sau unităţi de asistenţă medico-socială din tot judeţul. Cele mai multe cazuri au fost depistate la un cămin din Dorohoi, acolo unde 25 de persoane s-au infectat. 

Infectări cu SARS COV 2 au fost şi la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Suliţa dar şi la cămine din Vlădeni sau Roma. Situaţia este gravă având în vedere că beneficiarii sunt persoane în vârstă şi, în cazul unităţilor de asisenţă medico socială, au şi alte afecţiuni. În acest context, autorităţile au anunţat înăsprirea controalelor şi sancţiunilor.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările