Cazurile de gripă au explodat la Botoşani. au fost înregistrate 17 noi îmbolnăviri şi peste 1227 cazuri de alte boli respiratorii

Cazurile de gripă au explodat la Botoşani. au fost înregistrate 17 noi îmbolnăviri şi peste 1227 cazuri de alte boli respiratorii

Gripa a lovit judeţul Botoşani FOTO Adevarul

În judeţul Botoşani numărul cazurilor de gripă a început să capete proporţii îngrijorătoare. Au fost afectate persoane de toate vârstele iar două dintre acestea au avut nevoie de spitalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile sanitare din Botoşani au confirmat 17 noi cazuri de gripă în rânul populaţiei. Numărul îmbolnăvirilor creşte într-un ritm alarmant având în vedere că săptămâna trecută erau numai două cazuri de gripă la nivelul întregului judeţ. Îmbolnăvirile au fost raportate la persoane cu vârste între 15 şi 49 de ani, adică persoane foarte active care stau în colectivitate şi circulă mult. Culmea, cele mai expuse categorii de persoane, copiii mici şi bătrâni au fost ocolite de gripă. Doi botoşăneni au avut nevoie de spitalizare din cauza gripei. Totodată, de la începutul anului au fost înregistratre 1227 de cazuri de îmbolnive cu afecţiuni respiratorii. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole :
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: