Deputata Viorica Cherecheş, mama primarului din Baia Mare, propusă spre excludere din PNL. Gestul care a revoltat conducerea partidului

Deputata Viorica Cherecheş, mama primarului din Baia Mare, propusă spre excludere din PNL. Gestul care a revoltat conducerea partidului

Deputatul Viorica Cherecheş, alături de Viorica Dăncilă şi Gabriel Zetea, în vizită la Spitalul de Boli Infecţioase, Dermatovenerologie şi Psihiatrie Baia Mare. FOTO: Consiliul Judeţean Maramureş

După ce a câştigat alegerile europarlamentare detaşat la nivelul judeţului Maramureş, PNL a început să facă curăţenie în organizaţie. Astfel, în cadrul Comitetului Director Judeţean s-a luat decizia de demarare a procedurilor pentru excluderea din organizaţie a deputatei Viorica Cherecheş. Parlamentarului i se reproşează neimplicarea în campania electorală, dar şi prezenţa în jurul social-democraţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 31 mai, liberalii maramureşeni s-au reunit în Comitet Director Judeţean. La propunerea preşedintelui PNL Maramureş, Ionel Bogdan, liberalii au decis cu o majoritate covârşitoarea începerea procedurilor pentru excluderea din partid a deputatului Viorica Cherecheş. Parlamentarului i se reproşează de către colegii din partid faptul că nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, dar şi faptul că s-a afişat cu o săptămână înainte de alegeri cu premierul Viorica Dăncilă şi alţi social-democraţi, în cadrul unei vizite pe care prim-ministrul României a susţinut-o în Baia Mare.
 
Potrivit statului PNL, decizia Comitetului Director Judeţean urmează să fie analizată în cadrul Biroului Permanent Naţional cel mai probabil peste două săptămâni. 
 
Viorica Cherecheş este mama primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi a fost aleasă deputat la alegerile din decembrie 2016. Aceasta este singurul parlamentar care a căştigat un mandate pe listele PNL Maramureş. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: