Cerşetori şi femei dornice de sex amendate de poliţiştii băimăreni

Cerşetori şi femei dornice de sex amendate de poliţiştii băimăreni

Cersetori amendati de politie FOTO:Arhiva

Patru cerşetori şi mai multe femei dornice de sex au fost amendate de poliţiştii băimăreni în ultimele 24 de ore. În total au fost verificate 100 persoane fizice, respectiv 56 de societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii băimăreni, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul de Acţiuni Speciale, au organizat în municipiul Baia Mare o amplă acţiune. 
 
Activităţile desfăşurate au avut ca scop asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă civică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în zona pieţelor agroalimentare, prevenirea comiterii infracţiunilor stradale precum şi combaterea prostituţiei şi cerşetoriei.
 
Participanţii la acţiune au verificat 56 societăţi comerciale şi 100 persoane fizice, au identificat trei persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni şi tot atâtea persoane urmărite şi au pus în aplicare un mandat de aducere. 
 
De asemenea, poliţiştii au depistat patru cerşetori şi şase femei care, în locuri publice, atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.
 
Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 18000 de lei, au confiscat bunuri în valoare de 610 lei şi 541 lei în numerar.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările