Aproximativ 300 de băimăreni au protestat în această seară

Aproximativ 300 de băimăreni au protestat în această seară

Băimărenii au ieşit la protest    Foto: Angela Sabău

Deşi nu părea o mare mobilizare a bimărenilor, aproximatv 300 de persoane s-au adunat în Piaţa Revoluţiei în această seară, la ora 18.00. În scurt timp, ei au plecat în marş pe principalele artere din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca şi în celelalte oraşe, băimărenii au scandat lozinci împotriva Guverului, dar şi împotriva PSD. Iniţial, în Piaţa Revoluţei s-au adunat circa 50 de oameni şi, în ciuda ploii mrunte, au continuat să vină până în jurul orei 19.00, când au plecat în marş pe principalele bulvarde ale oraşului. Protestarii au continuat să strige lozinci şi să-şi arate nemulţumirea faţă de modificările legislative şi faţă de politica partidului de guvernământ. „Cel ma tare mă deranjează faptul că la conducerea ţării se află un guvern de penali. Atâta timp cât pentru o funcţie de casier se cere cazier, cu atât mai mult, între conducători nu ar trebui să fie penali”, a spus Viorica Vodislav. „Corupţia, minciuna şi lipsa de perspectivă”, a mai amintit Cătăin Trif, unul dintre protestatari. „Ne gândim la alegeri anticipate, să scăpăm de PSD. Noi suntem pensionari, dar avem copii, care au trebuit să plece la muncă în străinătate, pentru că aici nu şi-au găsit locuri de muncă”, a spus o altă băimăreancă, pensionară.


Lorand Ilyes, cel care a anunţat organziarea protestului, a scris pe reţeaua de socializare că se cere demisia imediată a Guvernului, a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, retragerea legilor justiţiei şi a legilor de modificare a Codului Penal, precum şi respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificările fiscale.

 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările