Minune în infrastructura din România. Primul segment din Autostrada Moldova, finalizat cu opt luni mai devreme VIDEO

Minune în infrastructura din România. Primul segment din Autostrada Moldova, finalizat cu opt luni mai devreme VIDEO

Autostrada Moldova

Constructorul a lucrat foarte bine, astfel că termenul final de execuţie, respectiv  2022, a fost cu mult devansat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările la Varianta de Ocolire Bacău, primul segment din Autostrada Moldovei (A7) au fost finalizate cu opt luni mai devreme, deşi termenul contractual este 2022.

Miercuri, 4 august, CNAIR a făcut recepţia la terminarea lucrărilor de construcţie, punându-se în trafic ultimii 3,177 km ai acestui obiectiv de investiţii.

"Reamintim că în data de 07.01.2019, CNAIR a semnat cu ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL contractual pentru proiectarea şi execuţia VO Bacău în lungime de 30,842 km din care 16,269 km la profil de autostrada. Termenul contractual de finalizare al acestui proiect care conţine 7 poduri, 9 pasaje şi un nod rutier era 22.01.2022", potrivit CNAIR.

Antreprenorul General este SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL.Investiţia de aproximativ 670 de milioane de lei, fără TVA, a demarat în teren în martie 2019, iar constructorul a avut de executat aproape 31 de kilometri în total, din care 16,3 km de autostradă (A7) şi 14,5 km de drum naţional. 

Vă mai recomandăm:

VIDEO Primul segment din Autostrada Moldovei se apropie de final. Când se va putea circula pe el

Autostrada Moldova. Stadiul de execuţie al Centurii Bacăului a ajuns la 30%

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările