Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă. A ajuns la spital în stare gravă

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă. A ajuns la spital în stare gravă

Agresorul din Arad şi fosta lui iubită

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, care a şi decedat ulterior la spital, a încercat să se sinucidă cu un cearşaf în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, fiind transportat în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Arad, bărbatul a folosit un cearşaf cu care a încercat să se sinucidă în arestul IPJ în cursul zilei de joi, 11 iulie, însă a fost observat la timp de cei care îl supravegheau.

Bărbatul, pe nume Iosif Modiglian Lasco, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, însă fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost arestat la începutul lunii iulie 2019 după ce a înjunghiat-o pe fosta sa iubită şi pe fratele acesteia. Agresorul a văzut pe Facebook că fosta sa iubită se află la o petrecere în localitatea Nădab şi a mers acolo.

Când a ajuns, a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia care a încercat să o apere, apoi a fugit. Totul a fost transmis live pe Facebook. Poliţiştii alertaţi de cele întâmplate au reuşit să-l prindă în apropierea locuinţei sale. Când a văzut că nu poate scăpa, suspectul s-a înjunghiat de mai multe ori.

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, fratele femeii atacate a decedat la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: