Un tânăr din Dor Mărunt, reţinut pentru tentativă de omor. Suspectul şi-a înjunghiat un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul
Suspectul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna Dor Mărunt a ajuns după gratii, după ce şi-a înjunghiat un consătean. Iute la mânie, suspectul a înfipt cuţitul într-un tânăr cu care se certa. Anchetatorii l-au reţinut pentru tentativă de omor şi urmează să-l prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.


Poliţiştii spun că scandalul a izbucnit în seara de 14 decembrie.  Cornel F., de 20 ani, din comuna Dor Mărunt, s-a enervat atât de tare pe un consătean încât n-a mai stat la discuţii. Ca să-l anihileze a dat cu cuţitul în Florin C., de 20 de ani.

„Cercetările au fost demarate de îndată, dosarul fiind declinat, potrivit competenţei în cazul infracţiunii de tentativă de omor, către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. La data de 14 decembrie 2015, procurorii au dispus faţă de agresor măsura reţinerii pentru 24 ore. Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a anunţat subcomisar de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Vă recomandăm şi:  

Ucigaşul de bătrâne, condamnat pe viaţă. Artur Strungaru a omorât una dintre victime cu ciocanul şi i-a dat foc

Crimă pasională la Frumuşani. Un bărbat şi-a ucis concubina în bătaie, într-o criză de gelozie

Crimă oribilă la Mihai Viteazu. Un minor a ucis în bătaie o bătrână, după ce a încercat s-o violeze

Tentativă de omor în faţa şcolii. Un bărbat a fost înjunghiat în piept

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite