Bancomat gol aruncat în aer de hoţi în centrul Aradului. „A rămas doar un morman de metal şi cabluri“

Bancomat gol aruncat în aer de hoţi în centrul Aradului. „A rămas doar un morman de metal şi cabluri“

Bancomat aruncat în aer la Arad FOTO aradon.ro

Un bancomat al băncii Patria Bank, aflat pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, a fost aruncat în aer de hoţi. Aceştia n-au avut însă noroc la marea lovitură.

O explozie puternică a avut loc marţi spre miercuri, 1 mai, în jurul orei 3.00, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Bancomatul de lângă Atrium Mall a fost aruncat în aer de hoţii care doreau să dea marea lovitură.
 
„Deflagraţia a fost extrem de puternică, pentru că nu doar bancomatul a fost distrus complet, ci şi peretele din sticlă termopan şi aluminiu, bucăţile fiind aruncate pe trotuar, pe câţiva metri pătraţi. Din bancomat a rămas doar un morman de metal şi cabluri. Şi alte geamuri din apropiere au fost sparte”, scrie Aradon.ro.
 
Spre ghinionul hoţilor, ATM-ul era gol. Potrivit informaţiilor primite de Aradon.ro, angajaţii sucursalei bancare au sesizat în zilele de dinaintea exploziei urme care indicau faptul că se umblase la bancomat. 
 
Poliţiştii încearcă să identifice făptaşii, având în vedere că zona este împânzită cu camere video de supraveghere.
 
Sursa foto Aradon.ro
 
“Nu au fost sustraşi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat agentul şef de poliţie Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru sursa citată. 
 
Hoţii au folosit un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer bancomatul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: