11 kilometri de străzi din Bocsig vor fi modernizaţi

11 kilometri de străzi din Bocsig vor fi modernizaţi

În curând vor începe lucrările Foto arhivă

Primăria Bocsig a finalizat o licitaţie care se referă la modernizarea a 20 de străzi din localitate. Potrivit anunţului de licitaţie, se vor moderniza străzi în lungime totală de aproape 11 kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primă fază, administraţia din Bocsig a estimat că va cheltui 6,3 milioane de lei pentru această lucrare. Însă, după analizarea celor trei oferte primite, s-a stabilit că pentru această lucrare se va plăti puţin peste patru milioane de lei. 

Câştigătorul licitaţiei este Inteco Holding din Sebiş. Primarul comunei Bocsig, Ioan Florin Ciul, spune că modernizarea drumurilor este o prioritate pentru administraţia pe care o conduce.

“Modernizarea drumurilor din Bocsig este o prioritate pentru noi. Ne dorim să oferim locuitorilor comunei noastre drumuri cât mai bune. Mă bucură faptul că proiectul depus de noi a găsit ecou la nivel central şi primim banii necesari ducerii la bun sfârşit a proiectului”, a afirmat Ioan Florin Ciul, primarul comunei Bocsig.

Vă mai recomandăm: ARAD: La Bocsig, remiză de pompieri cu ajutorul francezilor

Fabrica de Cherestea din localitatea Bocsig a lăsat în urmă şomeri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările