UDATE Soţul ministrului Carmen Dan a fost găsit mort de un membru al familiei. Concluziile autopsiei

UDATE Soţul ministrului Carmen Dan a fost găsit mort de un membru al familiei. Concluziile autopsiei

Carmen dan  FOTO: Mediafax

Reprezentanţii IPJ Teleorman au făcut o serie de precizări miercuri dimineaţa, 4 iulie, legat de decesul persoanei din Videle, fără a spune că e vorba de soţul ministrului Carmen Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.43 Surse susţin că persoana care l-ar fi găsit pe soţul ministrului este socrul lui Carmen Dan. De faţă ar fi fost şi un apropiat al familiei, iar la faţa locului au venit şi vecini de bloc.

Ştire iniţială:

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, persoana decedată în casă, marţi, 3 iulie, la Videle a fost găsită de un membru al familiei.

„Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este - insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenta urme de violenţă. Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie“, precizează aceştia.

Certificatul de deces a fost emis marţi, 3 iulie.

Mai puteţi citi:

Soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările