Spectacol inedit de lumini cu 100 de drone la Alba Iulia, de Ziua Naţională a României VIDEO

Spectacol inedit de lumini cu 100 de drone la Alba Iulia, de Ziua Naţională a României VIDEO

Cuvântul ROMÂNIA creat cu ajutorul dronelor deasupra Cetăţii Alba Iulia

Un inedit spectacol cu drone a încheiat miercuri seara manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

În premieră naţională, 100 de drone echipate cu lumini led au luminat cerul de deasupra Parcului Unirii din Alba Iulia, într-un moment deosebit dedicat Zilei Naţionale.
 
Au fost create diverse imagini, cum ar fi harta României, drapelul naţional, o inimă sau două persoane care îşi dau mâna. La un moment dat, deasupra Cetăţii Alba Iulia afost creat în culorile roşu, galben şi albastru cuvântul ”România”.
 
În cadrul spectacolului, dronele sunt programate să zboare într-un mod coordonat pentru a afişa diferite imagini, forme sau mesaje colorate. Astfel, timp de câteva minute, cerul nopţii se transformă într-un imens „monitor”.  Spectacolele luminoase cu drone diferă de cele cu artificii, deoarece dronele sunt reutilizabile şi nu produc poluare chimică şi fonică.

 
Dronele folosite pentru a crea spectacole de lumini sunt echipate cu senzori GPS şi lumini LED puternice care pot crea miliarde de combinaţii de culori.
 
Acest lucru le permite dronelor să producă o gamă mai mare de efecte decât artificiile şi să prezinte oportunităţi aproape nelimitate pentru povestirea artistică pe cer.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările