Plecarea din arest la domiciliu este considerată evadare. Avcenturile unui tânăr din Alba Iulia

Plecarea din arest la domiciliu este considerată evadare. Avcenturile unui tânăr din Alba Iulia

Foto Poliţia Română

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru evadare. Acesta a părăsit locuinţa unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, joi, 23 septembrie 2021, poliţiştii de supravegheri judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au verificat, în Alba Iulia, o persoană faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.
 
Cu această ocazie, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive, deşi, anterior, i-au fost aduse la cunoştinţă modificările legislative prin intrarea în vigoare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale.
 
Faţă de acesta, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare şi au sesizat instanţa de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările